donderdag 20 september 2012

Lunchtasje voor een jarige collega

Een collega die verjaart en dan nog zo een speciale verjaardag, zo eentje waar het eerste cijfertje verandert. Dat vraagt om een cadeautje natuurlijk. Naast enkele fopcadeautjes zat er ook een mooie waardebon bij. Ik wou natuurlijk graag een leuk zakje maken om die cadeautjes in te stoppen. 
Maar zoals jullie weten ben ik een chaoot en werk ik het best onder tijdsdruk. Dus gisterennamiddag werd het op het nippertje afgewerkt terwijl ik eten aan het maken was en er 6 kinderen van de buren + mijn eigen kroost mijn huis onveilig maakten. Maar het is gelukt en ze was er blij mee.
De foto's schieten er dus aan in, want onderweg naar het werk bedacht ik me dat ik geen foto's genomen had. Dus vlug-vlug foto's genomen met mijn gsm bij mijn ouders.Het patroontje komt van zo'n klein boodschappentasje dat je in de kledingzaken krijgt. Ik heb dat gewoon geknipt  en zo heb ik een leuk patroontje.
Het stofje komt van Ikea en de voering is een restje dat ik nog liggen had van bij Van Leuven.

En morgen... morgen ga ik nog meer leuke stofjes halen op het stoffenspektakel.

6 opmerkingen:

Heerlijk zacht bomberjasje

Bomberjasjes...een te grote uitdaging voor mij dacht ik. Ik probeerde al eens eentje te maken voor de dochter maar liep vast en het jasje be...