zondag 9 maart 2014

Lentegevoel

Het lentegevoel is ook hier volop aanwezig.
Laat die lentekleertjes maar komen dus:
Het Mara blouse patroon van Compagnie M. heb ik gewonnen via haar release tour. Ik ben er heel blij mee, echt een leuk patroontje en ideaal voor de dochter.
Het patroon zat in mijn mailbox en diezelfde dag werd het uitgeprint, aaneengeplakt en overgetekend. Het stofje werd gekozen en het werd netjes bij elkaar gelegd om er de dag nadien aan verder te werken.
Goed begonnen is half gewonnen zou je zo denken, maar dat was buiten mijn uitstelgedrag gerekend.
En pas vele weken later werd het in elkaar gezet.
Ik ben uiteindelijk wel heel blij met het resultaat.
Het patroon is echt geweldig, veel mogelijkheden, een heel duidelijke uitleg om alles in elkaar te zetten, niks dan lof voor Compagnie M. Maar er is wel een probleem, 3 eigenlijk, door mijn lange uitstelgedrag, een veel-te-snel-groeiende dochter en ik die mijn dochter altijd te klein inschat is het eigenlijk een beetje nipt. Jammer hé, maar geen nood, de grotere maat is al overgetekend en ligt al klaar en nu ga ik echt niet zo lang wachten om het in elkaar te zetten.

Ik maakte ook nog het all-in-one rokje van Mme Zsazsa.


Met voering, zoals je kan zien op deze winderige foto.

Ik volg de blog van Made al heel lang, en toen deze week een filmpje online kwam met haar uitleg van de simple skirt was dat net wat ik nodig had. Een snel-klaar-projectje voor een heerlijk Michael Miller stofje dat al lang in mijn kast ligt te wachten.
Ik voegde er wel een voering aan toe omdat het stofje anders wel heel dun is en de voering zorgt ook voor een beetje meer volume. De dochter vindt het een geweldig rokje, geen rits en dus makkelijk aan en uit.

En die Sam?
Die is intussen al een volwaardig lid van ons gezinnetje. Wat een heerlijke beestje is het!
En je ziet hem groeien! Hij doet het echt geweldig.


2 opmerkingen:

  1. Heerlijk, zo productief geweest zeg.
    En wat een cutie is die Sam!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen

Sweaterlove

Ik zag dit exemplaar passeren op  de instagram van See You At Six en deed schaamteloos van copy-paste. Een rocco sweater van zonen09 in een ...