maandag 30 januari 2012

Excuses en uitvluchten

Dat ik in het vinden van excuses en uitvluchten goed ben dat hebben jullie hier wel al gemerkt.
Maar nu heb ik toch wel een wetenschappelijk onderlegd excuus gevonden voor mijn luiheid de laatste weken zeker! Dit las ik in mijn favoriet weekblad deze week:
Bijschrift toevoegen
Geweldig toch! Ik kan er gewoon echt niet aan doen...
Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik mij er beter door voel... want de dag nadien heb ik altijd spijt dat ik niet verder heb gewerkt aan al mijn projectjes.
Ik blijf maar verbaasd kijken naar alles wat jullie allemaal in sneltempo afwerken en elke keer als de kindjes in bed liggen, kruip ik in mijn zetel in plaats van er iets aan te doen.

Maar aangezien mijn ander voornemen voor 2012 een superstart genomen heeft en ik eindelijk op de goeie weg ben over wat ik hier (bijna een jaar geleden! 'bestraffend vingertje naar mezelf') schreef. Is het tijd om 's avonds ook wat actiever te worden. Het resultaat kan je hier binnen enkele dagen zien want er zijn verschillende projectjes die bijna af zijn.

Ondertussen won ik ook bij haar mijn allereerste give-away! En daar ben ik echt superblij mee!
Als ik 25 volgertjes heb ga ik er ook eentje organiseren... nu eens nadenken waar ik jullie een plezier mee zou kunnen doen.

4 opmerkingen:

 1. t zal wel aan t seizoen liggen, volgens mij hebben we zon nodig, k heb ook meer en meer van die dagen ;-) lieve Pippelientje, wil je me nog even je adres mailen aub dan kan k morgen je presentje op de bus doen ;-) liefs, mimi xxx (mariekeluyckx@telenet.be)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oei, ik heb vorige week al mijn adres doorgemaild naar jou. Is mijn mailtje niet toegekomen? Ik zal het vlug nog eens gaan verzenden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heb je wel goed gelezen dat het erger wordt naarmate je minder doet haha! Zelf kom ik 's avonds pas op stoom, zal vast ook iets genetisch zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh bah, ik voel me ineens ook aangesproken.... zit 's avonds ook liever op de bank maar hoop dat dat tijdelijk is.... Eerst van die dikke buik af.... dan weer eens verder met alle lopende en alvast ingeplande (maar nog niet begonnen) projecten...

  Leuke blog trouwens! Meld me bij deze als volger ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Heerlijk zacht bomberjasje

Bomberjasjes...een te grote uitdaging voor mij dacht ik. Ik probeerde al eens eentje te maken voor de dochter maar liep vast en het jasje be...