vrijdag 25 februari 2011

Een nieuwe start?

Ik ben een dromer... altijd boordevol plannen en goede voornemens.
Ik kijk dan ook al enkele maanden mee op al die leuke blogs en sla lichtjes groen uit bij het zien van al dat moois.
Maar ik maak vooruitgang want ik ben sinds begin dit schooljaar ingeschreven in een naaicursus. Niet alleen om het beter te leren maar ook omdat ik dan verplicht ben om toch 3 uur per week voort te werken. Want zeg nu zelf thuis ligt er altijd wel een mand strijk of ander werk dat ik vlug nog eerst moet doen en met twee nieuwsgierige spruiten - eentje van 6 en eentje van 3 - wordt mijn aandacht altijd opgeëist naar andere dingen. En voor ik het weet is de dag voorbij en denk ik...morgen begin ik er aan.
En zo gaat het ook met mijn dieet, elke dag begin ik vol goede moed en 's avonds herval ik in mijn oude eet- (lees vreet)gewoonten en denk ik ... morgen begin ik er aan. En zo gaat het al ontelbaar veel maanden door.
Door die blogs en de bijbehorende commentaren dacht ik zo. Als ik het nu eens allemaal verkondig via een blog, al mijn creatieve plannen en ook mijn dieetplannen. Zou het dan beter lukken? Het is een poging waard hé. Geen flauw idee of iemand dit gaat lezen maar dan nog...gewoon even mijn gedachten neerschrijven is leuk. 
Ondertussen heb ik al enkele leuke dingen gemaakt zoals deze verjaardagskroon en die vond ik ook op één van die leuke blogs maar ik ben toch heel fier op mijn exemplaar en ook mijn driejarig eigenwijs popje was heel trots op haar kroon.

De jongensversie volgt binnen een weekje want ook mijn oudste schat is jarig binnenkort. Hij heeft wel een beetje meer eisen dan popje maar hij lijkt dan ook op zijn pap en hopelijk kan ik voldoen aan zijn verwachtingen...


En vandaag heb ik ook de zoveelste start genomen voor enkele kilo's kwijt te raken. Ik weet immers hoe het moet maar dat volhouden is niet simpel. Maar vandaag is dus (alweer) dag 1. Ik heb een 12 wekenplan opgemaakt en ik hoop op een goed resultaat. Ik hou jullie op de hoogte. Moesten er nog mensen zijn die enkele kilo's kwijt willen, geef dan een seintje want samen is altijd veel leuker hé.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heerlijk zacht bomberjasje

Bomberjasjes...een te grote uitdaging voor mij dacht ik. Ik probeerde al eens eentje te maken voor de dochter maar liep vast en het jasje be...