zondag 27 februari 2011

Zondagmorgen....

Niets zo leuk als een zondagmorgen... heerlijk rustig koffie slurpend aan de ontbijttafel in pyjama.
Weliswaar zonder koffiekoeken maar al bij al valt het nog mee want dat geroosterd boke met confituur heeft me heel erg gesmaakt en hopelijk kan ik binnen enkele weken tevreden neerkijken op het getal dat op mijn weegschaal staat.
Zondagmorgen is ook de dag bij uitstek om ideetjes op te doen op al jullie leuke blogs. Een selectie maken is noodzakelijk, tenzij ik één dezer de lotto win natuurlijk en mijn volledige dag kan spenderen aan maaksels.
Mijn keuze deze week valt op dit rokje. Hoewel ik altijd wil wachten tot ik een maatje minder groot ben ben ik het uitstellen beu en ga ik deze week een stofje halen en er werk van maken.
Gisteren heb ik ook niet stilgezeten en ik heb 5 capes afgewerkt voor de 3 de kleuterklas. Aangezien ik in de buurt van Aalst woon is carnaval bij ons nogal een belangrijk evenement. Zodoende is mijn tijd de laatste week vooral in verkleedkledij gekropen voor de mijn 2 schatten. In de klas werken ze rond het thema superhelden en er werd gevraagd om te helpen met capes en dat kon ik natuurlijk niet laten voorbijgaan.
Vandaag staat een masker op het programma, een batmanshirt, een kroon en een verjaardagsfeestje voor enkele familieleden. Ik zal dus misschien beter stoppen met koffie slurpen en in actie schieten!

1 opmerking:

Heerlijk zacht bomberjasje

Bomberjasjes...een te grote uitdaging voor mij dacht ik. Ik probeerde al eens eentje te maken voor de dochter maar liep vast en het jasje be...