zondag 24 maart 2013

Bloemetjesjurkje

Na de vorige versie in tricot was het tijd voor een lenteversie van hetzelfde patroontje uit stof-voor-durf-het-zelvers. Leuk jurkje, makkelijk te maken en de dochter vind het geweldig. Volledig gevoerd deze keer en met een groen paspelletje.

Het stofje heb ik vorig jaar gekocht bij Stoffen Van Leuven. Ik hou enorm van dat blauw en je vindt dat regelmatig terug in zowel mijn kast als die van de kinderen, ik kan er moeilijk aan weerstaan als ik het zie hangen in de winkel.
Ons muisje kreeg nog een verjaardagscadeautje van een vriendin. Een heel mooi en nuttig cadeautje. Je moet weten dat Lien heel graag de afwas doet (lees: haar kleren natmaakt) dus dit schortje in tafelzeil kwam als geroepen. Ze is er ook heel fier op, dus poseren zorgde deze keer niet voor een 'roloogmoment'. Streken daarentegen ontbreken niet sinds ze een jaartje ouder geworden is.
En dan hebben we ook nog een nieuwe bewoner in het poppenhuis. 


6 opmerkingen:

Heerlijk zacht bomberjasje

Bomberjasjes...een te grote uitdaging voor mij dacht ik. Ik probeerde al eens eentje te maken voor de dochter maar liep vast en het jasje be...