dinsdag 25 december 2012

Kleedje Luna

Uit het boek van Catherine Deweerdt maakte ik het kleedje Luna. Een aanradertje. Ik hou van de zakjes het patroontje. Ik maakte een 6 jaar voor mijn net-niet-5-jarige dochter' en dat zat als gegoten. Behalve dan dat mijn dochter nogal breedgeschouderd is en daardoor kon ik de knopenrij niet maken zoals het beschreven is in het boek want dan had ze te weinig bewegingsruimte. Eerst hing het een paar dagen op een kapstok maar toen passeerde er een lichtje in mijn hoofd en ik werkte het af met knoopjes en een lusje.
 Misschien niet helemaal zoals het hoort, maar ik ben er toch blij mee. En ik vind het kleedje geweldig mooi. Deze zomer volgt er zeker nog een zomerversie maar dan zal ik het bovenstukje overtekenen in een maatje groter zodat ik de knopenrij gewoon kan afwerken.

Zoals je kan zien zijn mijn kindjes nog helemaal in de kerst/pakjessfeer. Cadeautjes zijn geweldig, dus alles gewoon opnieuw inpakken en weer opendoen hé. En zo zijn ze weer een tijdje zoet.

6 opmerkingen:

 1. super da kleedje!
  zo tof in t geel!
  liefs, mimi xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 't ziet er toch heel erg leuk uit, en die knoopjes geven een creatief effect!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er heel mooi uit, mooie kleuren combinatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is dat een prachtig kleedje! Die knoopjes vind ik echt wel heel erg leuk! Origineel! En een héél erg mooie kleur, dat oker!

  BeantwoordenVerwijderen

Heerlijk zacht bomberjasje

Bomberjasjes...een te grote uitdaging voor mij dacht ik. Ik probeerde al eens eentje te maken voor de dochter maar liep vast en het jasje be...