zondag 14 oktober 2018

Pampermandjes

Zoals jullie misschien wel al weten heb ik naast een zoon en dochter ook twee plusdochters. Tussen hen zitten een aantal jaren, eigenlijk bijna een generatie aangezien manlief 12 jaar ouder is dan mezelf. Deze prachtige jonge vrouwen staan al helemaal in het leven. Ik toonde enkele berichten geleden de kussens en onderleggers voor de jongste die ging samenwonen maar enkele maanden voordien kregen we groot nieuws van haar oudere zus! Er is een babytje onderweg! Wat een heerlijk nieuws! Toen ze bezig was met haar geboortelijst toonde ze me pampermandjes die ze leuk vond maar best wel prijzig waren. Kan jij die maken vroeg ze... graag, makkelijk zelfs eigenlijk. Ik vond een eenvoudige tutorial en zelfs exact dezelfde stoffen.

Ik maakte er direct een aantal want ze zijn heel leuk om te maken. Ik verstevigde met vlieseline zodat ze mooi rechtop blijven staan.
Patroon: http://www.mysimplyspecial.com/diy-mandje-van-stof/

1 opmerking:

Heerlijk zacht bomberjasje

Bomberjasjes...een te grote uitdaging voor mij dacht ik. Ik probeerde al eens eentje te maken voor de dochter maar liep vast en het jasje be...