maandag 29 oktober 2018

Heerlijk zacht bomberjasje

Bomberjasjes...een te grote uitdaging voor mij dacht ik. Ik probeerde al eens eentje te maken voor de dochter maar liep vast en het jasje belandde in een vergeethoekje.
Toen ik een workshop voor een bomberjasje zag bij De Stoffenkamer schreef ik me onmiddellijk in.
En het resultaat mag er zijn vind ik. 
Ik liep uiteraard weer vast maar dankzij de fantastische hulp van Isabelle Delaere raakte mijn jasje toch af. Leuk gezelschap, een lekkere lunch en een hele dag ongestoord doorwerken...zeker een aanrader.
Het stofje komt van bij de stoffenkamer en is de zachtste viscosetricot die ik ooit door mijn vingers liet glijden. Ik kocht dan ook dezelfde dag nog een lap in een blauwgrijze kleur die nu op mijn tafel ligt om te knippen.
Ik ben helemaal voor selfish sewing maar die foto's van mezelf da's een ander paar mouwen. Dochterlief werd ingeschakeld en laat ons zeggen dat het kan ermee door.
Stofjes en workshop: De Stoffenkamer

5 opmerkingen:

 1. Wauw, die is mooi.. Helemaal gevoerd ook, die stap sla ik stiekem vaak over ;)

  Groetjes https://nie-nie-sewing.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig jasje, prachtige foto's. En dat stofje kon ik ook niet laten liggen nadat ik het geaaid had bij jou. Nu nog een orojepr bedenken 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt heel mooi! Een stuk waar je veel plezier van gaat hebben

  BeantwoordenVerwijderen

Heerlijk zacht bomberjasje

Bomberjasjes...een te grote uitdaging voor mij dacht ik. Ik probeerde al eens eentje te maken voor de dochter maar liep vast en het jasje be...